Companie buna pe termen scurt si mediu - Software Developer Expleo Group Employee Review

4.0
10 Dec 2024
Business outlook

Pros

- colegi foarte faini pe departamentul digital, manageri faini tot in zona asta. - posibilitate de invatare, acces la traininguri (rare) pe diferite skill-uri mai mult orientate pe directia sale/management etc, platforme de invatare(udemy, LinkedIn Learning) si posibilitatea de obtinere a anumitor certificari - salar la nivelul pietei daca il negociezi bine de la venirea in firma - se mentine un echilibru sanatos intre orele lucrate vs timpul liber - regim hibrid de munca

Cons

- pe partea de mecanica sanse mari sa dati de mentalitati invechite in conducerea echipei (marturii ale unor colegi care au fost in astfel de echipe, personal nu am intalnit) - daca va faceti planuri sa stati o perioada lunga de timp (mai ales pentru bonusuri) tineti cont ca se pune accent pe proiecte outsourcing. Cand nu mai sunt, veti fi dati afara. - in functie de ce idei apar sus in conducere se pot schimba de la luna la luna numarul de zile alocate pentru munca remote sau chiar renunta de tot. - buget mic pentru teambuilding, trebuie suplimentat de fiecare angajat.

Explore other reviews about Expleo Group

5.0
18 Oct 2024
Business outlook

Pros

Pay is alright and you're treated like a full time employee if you work hard

Cons

Benefits aren't the greatest but they're better than nothing.

4.0
15 Dec 2025
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Work life balance Team members are great

Cons

Not all team members are from th exame location so communication is a little hard

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All