employer cover photo
employer logo
employer logo

INTOS interior solutions

Is this your company?

Zeer positief - Anonymous employee INTOS interior solutions Employee Review

5.0
26 June 2024
Anonymous employee
Recommend
CEO approval
Business outlook

Pros

Sinds kort ben ik werkzaam bij INTOS en mijn ervaring is uiterst positief. Vanaf dag één voel je je welkom en kun je jezelf zijn. Het bedrijf luistert naar je en neemt je serieus. De onboarding was bijzonder gestructureerd en efficiënt. INTOS is een aanrader voor iedereen die wil werken bij een bedrijf waar je geen nummer bent, maar waar je zowel als werknemer als persoon gewaardeerd wordt!

Cons

Heb ik op dit moment niet.

Explore other reviews about INTOS interior solutions

5.0
30 Sept 2025
Recommend
CEO approval
Business outlook

Pros

Bij INTOS kom je in een warm bad terecht. Het is een werkgever die vooral kijkt naar de potentie van haar mensen. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wat ooit begon als een familiebedrijf, is uitgegroeid tot een grote interieurbouwer waar trotse INTOS'ers werken. De grootte van het bedrijf en het aantal medewerkers is door de jaren heen veranderd, maar de familiaire sfeer is gebleven.

Cons

Bij INTOS willen we soms te veel. Nee zeggen is niet ons sterke punt, zowel naar klanten toe als naar collega’s. Met creatieve oplossingen weten we uitdagingen om te zetten in kansen, maar daardoor verliezen we soms de focus uit het oog. Met de nieuwe plannen waar we volop mee bezig zijn, hebben we een schilderijlijst om onze ideeën te kaderen. Zo maken we van ideeën concrete doelen, zonder af te wijken van onze focus.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All