Fijne werknemer - Learning Specialist Planon Employee Review

12 June 2023
Business outlook

Pros

Planon is een groot bedrijf maar heeft veel aandacht voor z’n medewerkers. Denk aan - fijne werkomgeving (veel groen, goeie ventilatie, sta bureaus, gym, rijk aanbod aan gezond eten voor de lunch, etc.) - veel activiteiten: zoveel sport-gericht zoals Strong Viking, als evenementen (Amstel live, skiën) en activiteiten op kantoor (Sinterklaasontbijt). - de ceo is erg toegankelijk en hele vriendelijke man. Je kan hem altijd aanspreken. - communicatie top-down is prima, open en transparant. - er zijn mogelijkheden om van carrière te veranderen binnen het bedrijf.

Cons

Je hebt in iedere werkomgeving wel te maken met werkdruk, ook bij Planon. Het is een software/SaaSbedrijf dat zich richt op innovatie, dus dat betekent ook vaak dat je snel moet aanpassen. Dat is niet voor iedereen weggelegd

2y
Hallo! Heel fijn dat je de tijd heeft genomen om je feedback te delen! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt bij Planon. Je feedback betekent veel voor ons omdat we voortdurend streven naar een ondersteunende werkomgeving voor al onze collega's, omdat we weten dat een bedrijf niets is zonder zijn medewerkers. Met vriendelijke groet, Planon Software

Explore other reviews about Planon

17 Apr 2026
Business outlook

Pros

As an Employee, I was impressed by the genuine emphasis on work-life balance. The team respected personal time and managers were supportive and approachable. Great culture for anyone looking to grow without burning out.

Cons

No major cons experienced during my time here

1mo
Hello! Thank you so much for taking your time to share your feedback! We are happy to hear that you had a positive experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we continually strive to create a supportive work environment for all our colleagues, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software
28 May 2025
Business outlook

Pros

Everything is good for me

Cons

There are no cons for it

1y
Hello! Thank you very much for taking your time to share this feedback! We are really happy to hear that you are having a positive experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we continually strive to create a supportive work environment for all our colleagues, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software
See reviews by: Helpful|Rating|Date|All