employer cover photo
employer logo
employer logo

Watermelon (Netherlands)

Is this your company?

Very good for engineers that would like to push the limits - Senior Developer Watermelon (Netherlands) Employee Review

5.0
11 Oct 2024
Recommend
CEO approval
Business outlook

Pros

Lots of tech, you get ownership

Cons

Old computer that worked too slow

Explore other reviews about Watermelon (Netherlands)

5.0
27 Dec 2021
Recommend
CEO approval
Business outlook

Pros

Als Customer Success Manager werkte ik aan de implementatie van de software van Watermelon bij klanten. Belangrijkste pluspunten van het werken bij dit bedrijf is de gezellige organisatiecultuur en het sterke teamgevoel. Je hebt dagelijks het gevoel dat je samen met collega's successen behaald, bijvoorbeeld door feedback van klanten te bespreken met developers, het marketing team en met het Management Team (MT). Zo verbeter je gezamenlijk het digitale product van Watermelon, waarbij je ziet dat je feedback ter harte wordt genomen. Als je vervolgens een paar maanden later een nieuwe functionaliteit in de software ziet, waar je duidelijk jouw feedback in terugziet, geeft dat echt het gevoel dat je impact maakt. Wekelijks deelt de CEO op vrijdagmiddag de behaalde successen met het hele bedrijf en proost je daarop met een koud biertje! Dit versterkt het teamgevoel enorm. Daarnaast is de organisatiestructuur erg plat en heb je direct contact met managers en directie. Binnen de commerciële functies is het niet ongebruikelijk dat je samen met de CEO op stap gaat naar een (potentiële) klant, waar je onwijs veel van leert.

Cons

Je moet tegen de dynamiek kunnen van een snel groeiend bedrijf kunnen. Mensen die houden van repetitief werk en weinig creativiteit in zich hebben, passen in mijn ogen niet goed bij Watermelon. Watermelon is een zeer adaptief bedrijf, dat snel kan veranderen. Dit vereist creatief vermogen, dat niet voor iedereen is weggelegd.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All