Slechte beloning, goede werkdruk - Assistent accountant aaff Employee Review

2.0
4 May 2019
Business outlook

Pros

Werkdruk is over het algemeen prima. Er wordt daarnaast veel ruimte geboden voor studie en opleiding.

Cons

Arbeidsvoorwaarden zijn niet marktconform. Alfa Accountants is sowieso erg behouden met vergoedingen naar medewerkers toe (lease, telefoon etc). Alles binnen de organisatie is gericht op de MEBO (aandelen die je als medewerker kunt kopen). Hoe hoger het resultaat hoe meer dividend er naar de aandeelhouders gaat. Je ziet dat terug in het beloningsbeleid. De jaarlijkse indexatie van het salaris wordt door de RvB bepaald, waarbij de OR adviseert. Elk jaar valt de beslissing van de RvB lager uit dan het advies van de OR (en het advies van het SRA) Pretenderen dat ze voorop lopen met ICT, maar in de praktijk lopen veel kantoren juist achter.

Explore other reviews about aaff

5.0
22 July 2025
Business outlook

Pros

Met 2000 co-eigenaren ondersteunen we bedrijven. Vanaf dag één heb je bij ons invloed. Bij aaff geen onbereikbare partners en lange gangen met dichte deuren, maar 2000 co-eigenaren die samen de koers bepalen. Als je bij ons binnenkomt, voel je meteen de informele en warme sfeer. Met 50 vestigingen zijn we altijd dichtbij én van betekenis. Als B Corp-gecertificeerd bedrijf bouwen we samen aan een groene toekomst.

Cons

Er zijn geen minpunten. Je werkt samen in multidisciplinaire teams. We doen het samen.

5.0
22 July 2025
Business outlook

Pros

Een zeer mensgerichte organisatie met oog voor duurzaamheid, diversiteit en inclusie en gastvrijheid. Binnen aaff is er veel ruimte voor ondernemerschap. Een fantastisch bedrijf om te werken!

Cons

Momenteel werken we met z'n allen hard aan de integratie na de fusie tussen ABAB en Alfa en dat is intensief (maar interessant).

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All