Awesome staff but low salary. - IT Support Engineer igen Employee Review

6 Jan 2023
Business outlook

Pros

Awesome place to work at when you are starting in IT. They have great guidance and they also offer learning opportunities. They have the possibility for a lease vehicle.

Cons

Salaries are pretty low.(at least it was for me)

Explore other reviews about igen

1 Nov 2021
Business outlook

Pros

safe and good working environment

Cons

nothing disadvantage at this working environement

1 Dec 2025
Business outlook

Pros

Werken bij igen voelt gewoon fijn. Je krijgt persoonlijke aandacht, er wordt echt geluisterd naar wat jij wilt, en je staat er nooit alleen voor. Je fieldmanager checkt regelmatig hoe het gaat, wat super chill is als je even wilt sparren of ergens tegenaan loopt. Het leukste vind ik de afwisseling. Je komt bij verschillende opdrachtgevers terecht, leert veel nieuwe dingen en geen week is hetzelfde. En als je graag certificeringen haalt (zoals ik), dan zit je hier helemaal goed. De sfeer binnen igen is lekker informeel en relaxed. Je merkt dat iedereen toegankelijk is en dat er ruimte is om jezelf te zijn. Zijn er ook minpunten? Ja, een paar. Niet elke opdrachtgever werkt hetzelfde, dus soms moet je even schakelen qua cultuur of werkomgeving. En heel af en toe zit er wat wachttijd tussen opdrachten, maar meestal is dat snel opgelost. - Persoonlijke begeleiding en aandacht - Mogelijkheid om certificeringen te behalen - Afwisselende opdrachten en klanten - Fijne informele bedrijfscultuur

Cons

- Niet elke opdrachtgever biedt dezelfde werkcultuur of werkomgeving - Wachttijd tussen opdrachten kan voorkomen (al is dit vaak kort)

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All