JOB AG Reviews

3.4

55% would recommend to a friend

(26 total reviews)

Wolfgang Staminski

Not enough data to show CEO approval

35% positive business outlook

JOB AG has an employee rating of 3.4 out of 5 stars, based on 26 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The JOB AG employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Human resources and staffing industry (3.8 stars).

Reviews by job title

26 reviews
9 Mar 2023
Business outlook

Pros

Good working environment with breaks every hour

Cons

Rotational shifts changing every week.

2y
Liebe/r Mitarbeiter/in, die JOB AG möchte sich ganz herzlich bedanken, dass Du Dir die Zeit genommen und uns als TOP Arbeitgeber bewertet hast! Deine positive Bewertung freut uns natürlich sehr. Unsere MitarbeiterInnen sind unser wertvollstes Kapital, deswegen wollen wir diesen gegenüber Wertschätzung zeigen! Teile gerne Deine Erfahrungen mit Bekannten, so dass unser Team weiterwachsen kann und wir noch mehr Menschen von unserer guten Arbeit überzeugen können. Wir wünschen Dir weiterhin alles Gute! Deine JOB AG
11 Sept 2021
Business outlook

Pros

1 - Creativity 2- Hard Worker 3 - Loyalty 4 - Fast Learner

Cons

1 - No Stability 2 - Bad Treatment 3 - Environment

7 July 2020
Business outlook

Pros

Class management and better things

Cons

Superior quality as well as golden opportunity for me

Viewing 1 - 3 of 26 Reviews

Glassdoor has 65 JOB AG reviews submitted anonymously by JOB AG employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if JOB AG is right for you.