Matera Reviews

4.0

84% would recommend to a friend

(17 total reviews)

71% positive business outlook

Matera has an employee rating of 4.0 out of 5 stars, based on 17 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Matera employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Information Technology industry (3.9 stars).

Reviews by job title

17 reviews
5.0
23 Aug 2023

Awesome workplace

Business outlook

Pros

Looks after you Free lunch

Cons

Short staffed sometimes Can be boring

avatar
Matera Response
2y
Hello! Hope you are well! We appreciate your feedback, but we do not have any operations in South Brisbane. We are a Tech Company based in Brazil. All the best!
1.0
2 July 2023
Business outlook

Pros

O salário é bom porém não vale o stress

Cons

Quase tudo, principalmente a diretoria. Uma briga de egos ridícula, uma panelinha, onde os amiguinhos se dão bem. As pessoas da panelinhas não assumem seus erros e jogam a culpa em terceiros. Ambiente horrível, doentio. Gerentes não respeitam nem mesmo funcionários com afastamento médico. Pior empresa que já vi. O cliente não é priorizado. Não indico a ninguém, a menos aqueles que precisam de dinheiro... Mesmo assim indico por um curto período, o tempo para se realocar em um local saudável.

avatar
Matera Response
3y
Olá, tudo bem? Sentimos que a sua experiência e seu desenvolvimento profissional na Matera não tenha sido positivo. Já estamos analisando todos os pontos que você trouxe t, para propor soluções. É através desses feedbacks que conseguimos promover a inovação e continuidade nas melhorias que já estão mapeadas. Recentemente, relançamos a nossa cultura com valores e comportamentos atualizados, mas mantivemos a ética como algo inegociável. É importante ressaltar que nosso Canal de Denúncia segue aberto para você, mesmo como ex-pessoa materana. Ele é totalmente anônimo e qualquer prática não condizente com nosso Código de Ética e Conduta pode ser enviada para o Comitê: https://ouvidordigital.com.br/matera Agradecemos mais uma vez pelo seu feedback e esperamos proporcionar experiências cada vez melhores, sempre. :)
2.0
1 Feb 2023
Business outlook

Pros

Flexible company Good salary Good benefits Financial market so we are in the game

Cons

Manager get involved in technial issues, does not trust in the time, and is not worry about bad software quality going to the client

Viewing 1 - 3 of 17 Reviews

Glassdoor has 684 Matera reviews submitted anonymously by Matera employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Matera is right for you.